„DIVLJA“ KUGLAČKA LIGA PAKRACA Rezultati bolji od ligaških

„DIVLJA“ KUGLAČKA LIGA PAKRACA  Rezultati bolji od ligaških

Ekipa Feniks (T. Luksetić, B. Petrovečki, L. Jirasek D. Štor) je nakon nepotpuna tri kola jedina bez poraza i vodeća u gradskoj kuglačkoj ligi Pakraca. Iza njih su s jednim porazom, upravo protiv Feniksa, favorizirana  ekipa Pakraca (Ž. Major, R. De Zan, A. Juranović, Z. Gnezda) Lipik 1974 ima pobjedu i poraz, a ekipe Papuka i Toitalni amateri su još bez pobjede.

Mada je riječ o neslužbenom natjecanju gdje se uz primjene hendikepiranih bonusa s registriranim igračima natječu i rekreativci odlično se kugla što pokazuje i trenutni pojedinačni poredak. Vodeći je dvostruki pobjednik ovog natjecanja Zvonko Gnezda s izuzetno visokim prosjekom od 594 srušena čunja. Vrlo visok prosjek ima i drugoplasirani Siniša Karačić (592), te trećeplasirani Davor Štor (581,5).

Liga se nastavlja danas u 18 sati utakmicom Feniks protiv Lipik 1974, odnosno u 20 sati Papuka i Totalnih amatera. Kuglat će se još u srijedu i u petak pa će doći do dvotjednog prekida jer će se u tim tjednima igrati  tradicionalni pojedinačni kuglački turnir „Bljesak“  čija završnicu organizator, Kuglački klub „Slavonski banovac“, predviđa za 30. travnja.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email