Davor Huška: Odrađujem puno dobrih stvari za nas

Davor Huška: Odrađujem puno dobrih stvari za nas

“Mnogi sugrađani  prilikom susreta posljednjih mjeseci mi govore da se rijetko vidimo. Bolje je  za Pakrac da je tako jer to znači da su moje aktivnosti, kao pomoćnika ministra  u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova, za projekte našeg grada, ali i naše županije, u punom jeku i da se odrađuje puno dobrih stvari za sve nas. Takav odgovor velika većina vas, bez obzira na stranačku pripadnost, prima s odobravanjem. Vidite već u ovih šest mjeseci da su pokrenuti projekti koji su, nažalost, četiri godine SDP-ove vladavine stajali”, započeo je 24. kolovoza tiskovnu konferenciju Davor Huška, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Pakrac.

Ponovo smo u  kampanji za izbore za Hrvatski sabor, naglašava predsjednik HDZ-a Pakrac ističući da to trebamo shvatiti kao još jednu priliku da iskoristimo svoje demokratsko pravo u izboru zastupnika i u težnji da se u Zagrebu izabere što kvalitetnija Vlada RH s ciljem stvaranja i ekonomskih i socijalnih uvjeta za opstojnost domovine i našeg naroda.”

Zamoljen da prokomentira listu HDZ-a u 5. izbornoj jedinici Huška naglašava da ga mnogi pitaju gdje su Pakračani, pakrački HDZ-ovci u tim slagalicama “i ponovno odgovaram, ali sada bogatiji za ovo šestomjesečno iskustvo pomoćnika ministra, da je daleko važnije i korisnije imati osobe koje će sudjelovati u obnašanju izvršne vlasti na razini države nego biti na listi za Sabor”, kaže Huška.

“Zato sam kao predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Pakraca, s više od 700 članova, a nakon dogovora na višim stranačkim tijelima, fokusiran upravo na to da osiguramo ponovno u novoj Vladi poziciju za neke od nas iz Pakraca kako bi mogli, nakon očekivane pobjede na predstojećim izborima, nastaviti lobirati za projekte s područja Pakraca i naše Županije. Početkom ove godine, dakle zadnjih mjeseci, na radnom mjestu gradonačelnika,  ustrajno sam ponavljao da imamo spremnih projekata vrijednih više od 600 milijuna kuna, a danas sa zadovoljstvom mogu reći, da je više od 250 milijuna kuna vrijednih projekata u realizaciji ili odobreno i  pred raspisivanjem natječaja za izvođenje radova. Sve od onih najmanjih vidljivih na ulicama našeg grada kroz uređenje nogostupa i cesta, energetske učinkovitosti, zaštite okoliša, projekata financiranih iz Ministarstva kulture u pakračkoj katoličkoj crkvi (obnova oltara sv. Josipa, orgulja), gradskih projekata i projekata ustanova u kulturi, pa do projekata uređenja gradskog trga i pješačke zone. Naravno da najviše vesele uspješni projekti naših poduzetnika, našeg Poduzetničkog centra, poljoprivrednih proizvođača,  koji za živo čudo u prethodne četiri godine nisu imali prolaznost u Zagrebu.

No, to je tek početak, i ako vi tako odlučite će se nastaviti uz “dirigentsku palicu maestra Andreja Plenkovića” koji je spreman povesti našu zemlju u pravcu koji zaslužujemo s obzirom na ogromne potencijale i pametne i vrijedne ljude. U svemu tome naći će se prostora i sredstava i za naš grad i za naše projekte, jer već ovih šest mjeseci pokazuje da to nije demagogija nego realnost koju, nažalost, predugo čekamo”, završio je Huška.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email