DANAS ZASJEDA GRADSKO VIJEĆE PAKRAC I SKUPŠTINA ŽUPANIJE

DANAS ZASJEDA GRADSKO VIJEĆE PAKRAC I SKUPŠTINA ŽUPANIJE

Izvješća o radu u 2016. godini tvrtke Vode Lipik, Poduzetničkog centra Pakrac, Osnovne glazbene škole Pakrac i Dječjeg vrtića Maslačak  će biti glavne točke sjednice Gradskog vijeća Pakrac sazvane od strane predsjednika Miroslava Ivančića za  danas  u neuobičajeno vrijeme u 19,30 sati.

Osim toga, gradski vijećnici na svojoj drugoj radnoj sjednici u ovom mandatu će raspraviti i izvješće o obavljenoj reviziji gradskog proračuna za prošlu godinu, kao i poslovanje gradske kase u prvoj polovini ove godine.

Izvješće o svom radu u istom razdoblju će podnijeti i gradonačelnica Anamarija Blažević.

Razlog ovako kasnog početka rada sjednice je u činjenici da se istog dana poslijepodne u Požegi održava i sjednica Skupštine Županije na kojoj bi vijećnici trebali usvojiti Odluku o podjeli Opće Županijske bolnice Požega i osnivanju nove zdravstvene ustanove Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana.

Osim toga, županijski vijećnici će raspravljati o radu Županijske uprave za ceste, kao i o županijskoj razvojnoj strategiji te više tehničkih točaka.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone