Danas počinje nova kino sezona

Danas počinje nova kino sezona

Nakon gotovo dva mjeseca ljetne stanke, nova kino sezona počinje danas u 18 sati projekcijom filma „Tvrd orah 2“ za najmlađe. U njemu vjeverica Surly sa svojim društvom vodi nove pozitivne bitke za park u kojem živi. Novi je to nastavak animacije iz 2014. godine u kojem glas, kao i u prvom dijelu, vjeverici posuđuje Rene Bitorajac.

U 20 sati posjetitelji imaju priliku gledati Tom Cruisea u filmu „American Made“ kojeg je producirao Brian Grazer, dobitnik „Oscara“. Film je temeljen na istinitoj biografskoj priči o pilotu krijumčaru droge, oružja i novca koji naposljetku obavlja jednu od vodećih tajnih akcija CIA-e. Tom Cruise opet pokazuje svoje letačke sposobnosti sjećajući nas na 1986. i „Top Gun“.

„Cijene ulaznica, termini i volonteri naše Udruge koji su preuzeli obveze rada u kinu ostaju isti. Radovalo bi nas , dragi sugrađani, kada biste ponudili svoju volju i vrijeme kako bi naše kino radilo bolje prikazujući kvalitetne i atraktivne naslove“, poručila je Dubravka Špančić, tajnica KPD „Sloga“.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email