DANAS NA OMANOVCU: Državno prvenstvo u streličarstvu

DANAS NA OMANOVCU: Državno prvenstvo u streličarstvu

Na Omanovcu je u tijeku prvenstvo Hrvatske u streličarstvu u 3D disciplini koje se ujedno boduje i kao drugi turnir za hrvatski 3D kup. Prvenstvu Hrvatske je po prvi put domaćin i organizator pakrački SK Kuna. U apsolutnoj muškoj i ženskoj konkurenciji u stilovima razvrstanim po vrstama lukova (instinktivni, dugi, goli, lovački i složeni), ali i starosnim kategorijama kada je u pitanju državno prvenstvo, natječe se 45 natjecatelja među kojima i šestero članova SK Kuna.

Prvenstvo je počelo u 10 sati svečanošću otvaranja. Otvarajući natjecanje Darko Uidl, predsjednik Hrvatskog streličarskog saveza je zahvalio Ministarstvu turizma i sporta što je financijski potpomogao njegovo održavanje. U ime Grada Pakraca organizatoru je zahvalio, a natjecateljima poželio puno uspjeha dogradonačelnik Marijan Širac.

Nakon otvaranja natjecatelji su otišli na šumske staze na kojima ih čekaju 24 mete – sintetičke makete različitih životinja. Prijepodne je kvalifikacijski dio, a poslije ručka završno raspucavanje za medalje. Rezultati će biti poznati oko 17 sati.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email