DAN OTVORENIH VRATA PIVOVARE SLAVONICA Otvara se Slavonica Food & Drink Shop

DAN OTVORENIH VRATA PIVOVARE SLAVONICA Otvara se Slavonica Food & Drink Shop

Pakračko-lipičko područje od petka 6. prosinca bit će bogatije za još jedan prodajni prostor, specijaliziranu trgovinu prehrambenih proizvoda i poklon galeriju naziva „Slavonica Food & Drink shop“ koji u sklopu vlastitog pogona u Pakracu pokreće Pivovara Slavonica  (Ulica kralja Tomislava 21, Pakrac).

U prigodi otvorenja od 12 sati istog dana održava se i Dan otvorenih vrata Pivovare Slavonica kad će se moći degustirati novo pivo brendiranog naziva «Carica» koje tog dana izlazi na tržište. Nakon Grofa i Grofice koji oslikavaju karakter grofovske obitelji Janković, ovo je treća vrsta piva koju Pivovara Slavonica stavlja na tržište, a radi se o stilu India Pale Ale, skraćeno IPA koji prati karakter carice Marije Terezije i u tom smislu predstavlja pivo koje ostavlja snažan, gorak i upečatljiv okus.

Danom otvorenih vrata posjetitelji će imati priliku upoznati se s ponudom Slavonica Food & Drink Shopa, a uz mogućnost razgledanja proizvodnog pogona, u 14 i 16 sati bit će upriličene dvije vođene ture za sve koji žele znati više o proizvodnji piva.

Naglasak na ponudi nove gastro suvenirnice bit će isključivo domaći proizvodi koji uključuju široku paletu izbora raznih craft piva, gina, sokova , vina, sira, kobasice, kulena i začina.

Marko Barčan

U ponudi će, kako saznajemo, biti svi lokalni proizvodi koji imaju etiketu, od vina Ćasić, sokova Voćko te piva iz Slavonice, a za nadopunu se posegnulo u širu okolicu.

“Trgovina na pragu je bio logičan iskorak kako bismo na određeni način dodatno poboljšali plasman vlastitog proizvoda, craft piva no također, s obzirom na naše planove razvoja turizma te nedavno pokrenutog web shopa i interesa poslovnih partnera za slavonskom košaricom, odlučili smo stvari podignuti na nešto viši nivo i ponuditi cjelokupnu lepezu proizvoda”, rekao nam je Marko Barčan iz Pivovare Slavonica te dodaje kako će fokus biti na ponudi iz Slavonije, no košarica i poklon galerija redovito će se proširivati i ostalim proizvodima prema  želji kupaca.

Naslovna fotografija: Nahuel Hawkes on Unsplash 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email