DAN GRADA PAKRACA Sutra Dan gospodarstva u Poduzetničkom centru Pakrac

DAN GRADA PAKRACA Sutra Dan gospodarstva u Poduzetničkom centru Pakrac

Poticajne mjere za razvoj gospodarstva koje su na snazi od siječnja bit će glavna tema ovogodišnjeg Dana gospodarstva koji se u sklopu obilježavanja Dana Grada Pakraca sutra održava u kongresnoj sali Poduzetničkog centra Pakrac. Njih će prezentirati Ivana Orban, direktorica Lokalne razvojne agencije PCP, a na pitanja poduzetnika i gospodarstvenika će odgovarati i gradonačelnica Anamarija Blažević.

Direktorica Orban će također predstaviti i planirane aktivnosti PCP u ovoj godini.

U drugom dijelu Igor Matek, upravitelj Lokalne agencije „Zeleni trokut“, predstavit će natječaj “Ulaganje u rast i diverzifikaciju malih poljoprivrednih gospodarstava” iz Lokalne razvojne strategije za razdoblje 2014-2020. godine koji će biti otvoren od 22. ožujka do 21. travnja. Ukupan iznos raspoloživih sredstava na  ovom natječaju iznosi 673.632 kune, a visina potpore po nositelju projekta iznosi 15.000 €, odnosno 111.678 kuna. Pojednostavljeno rečeno nositelji 6 najboljih projekata će dobiti svaki nepovratno po 15.000 eura kojima  mogu financirati razvoj različite poljoprivredne proizvodnje pri čemu nisu uvjet dodatna vlastita ulaganja.

Dan gospodarstva započinje u 10 sati.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook5Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone