DAN GRADA PAKRACA Sportski vikend – stolni tenis i rukomet

DAN GRADA PAKRACA  Sportski vikend – stolni tenis i rukomet

U sklopu obilježavanja Dana Grada Pakraca ovog vikenda u pakračkoj dvorani na svojim tradicionalnim turnirima će nastupiti mladi stolnotenisači i rukometaši.
U subotu je na programu stolnoteniski turnir naziva „Pakrac & pingać u srcu III“ u organizaciji STK LiPa i pod pokroviteljstvom Grada Pakraca koji će biti održan u sportskoj dvorani s početkom u 10 sati. Gledatelji će moći gledati nastupe mladih sportaša različitih dobnih skupina među kojima su klinci i klinceze (2009. godište i mlađi), najmlađi kadeti i kadetkinje ( 2007. i mlađi), mlađi kadeti i kadetkinje (2005. i mlađe) i kadeti i kadetkinje (2002. i mlađe).
U 13 sati na rasporedu je odigravanje susreta u okviru gradske lige LiPa – seniori (igrači sa završenom osnovnom školom s područja Pakraca i Lipika) te gradske lige LiPa – kadeti (svi igrači predškolske i osnovnoškolske dobi s područja gradova Pakraca i Lipika). Na prošlogodišnjem turniru „Pakrac – Pingać u srcu“ iskazali su se Viktor Marinić u kategoriji cicibana, dok je kod mlađih kadeta prvo mjesto osvojio Enio Funes iz Nove Gradiške. Kod seniora je pobijedio Robert Vacka iz Daruvara ispred domaćeg predstavnika Igora Sigetija, a kod veterana zlato je uzeo Darko Kulej iz Virovitice.


U nedjelju će biti održan u istom prostoru s početkom u 10 sati u organizaciji Rukometnog kluba LiPa treći memorijalni rukometni turnir „Dino Plažanin“ koji nosi ime našeg prerano preminulog mladog rukometaša. Na turniru sudjeluju dječaci rođeni 2006. godine i mlađi. Na njemu će uz mlade rukometaše Pakraca i Lipika nastupiti klubova iz Daruvara, Popovače, Kutine, Ivanić Grada i Požege. Natjecanje će se po grupama odvijati do 17 sati kada je na rasporedu završna utakmice nakon koje će biti dodijeljene priznanja i pehara, dar sponzora Grada Pakraca.
Prošle godine najboljom se pokazala momčad Daruvara, drugo mjesto osvojili su rukometaši Čazme, treće mjesto natjecatelji iz Garešnice a domaćini su bili četvrtoplasirani.
Dječji sportski program u okviru ovogodišnjeg obilježavanja Dana Grada završit će iduće nedjelje (18. ožujka – gradska kuglana, početak 11 sati) kada nastupaju mladi kuglači.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email