“CROBRAN” U NOVOM RUHU: Novi klupski prostor u ul. Matije Gupca

“CROBRAN” U NOVOM RUHU: Novi klupski prostor u ul. Matije Gupca

Pakrački Crobran se od petka uvečer i službeno nalazi u novom prostoru smještenom na adresi Matije Gupca 27 u Pakracu, bivšoj trgovini boja i lakova “Metalko”. Do sada je ova Udruga svoje usluge prenošenja znanja iz borilačkih vještina nudila u prostoru pakračkog HCK, odnosno “staroj školi”, u svega četrdesetak kvadrata velikoj učionici prilagođenoj za trening. U budućnosti će to činiti u 200 kvadrata spomenute bivše trgovine, koja je već funkciji, a u petak je poslužila i kao prostor za mali domjenak povodom službenog predstavljanja novog ruha ove pakračke udruge.
“Udruga raste članstvom pa je normalno da trebamo više prostora za rad, a to će nam ovaj novi, prekrasan prostor i omogućiti. Uvijek gledamo naprijed, težimo boljemu, a zbog korone moramo uvažiti i nekakve preporuke u treningu, poput distance, što će biti znatno lakše u većem prostoru.” istaknuo je osnivač i vlasnik Crobrana Gordan Krajačić te ukratko predstavio aktivnosti: “Crobran udruga ima program koji proučava hrvatsku ratničku kulturnu baštinu i ratničke vještine i to znanje prenosimo unutar tradicionalnog programa. Nudimo i moderan program kroz koji podučavamo široko primjenjivu samoobranu i zaštitu. To je inače moj izvorni program koji sam godinama razvijao i koji je na kraju zaokružen kao sustav moderne samoobrane. Naša udruga u Pakracu djeluje od 2012. godine i već smo prepoznatljivi kako sugrađanima tako i u okruženju, a štovatelja imamo po cijeloj Hrvatskoj i Europi gdje pohodimo razne seminare i predstavljamo naš rad i svoju zemlju.”


U Crobranu danas postoji više različitih treninga. Osim dječjeg treninga i predškolske radionice nudi se MMA trening te ženski combat fitness. Svime upravljaju četiri obučena instruktora. Najveći interes je, tvrdi Krajačić, u ženskom fitnesu koji privlači sve više žena. Naročito su dobrodošle sve one koje žele biti u dobroj formi. Takvo stanje im, kaže, garantira čvrst i dobar trening koji će ondje pronaći, a ono što jest zanimljvo je tvrdnja instruktora da su rezultati i dobar izgled vidljivi u relativno kratkom roku.
O klupskim financijama Krajačić je rekao: “Trenutno imamo 50 članova koji plaćaju članarinu i to je uz vlastita ulaganja otprilike samoodrživa financijska struktura Udruge. Nešto pomognu i prijatelji kluba te članovi koji doprinose vlastitim donacijama i na tome im ovim putem zahvaljujem.”
Klub je aktivan tijekom tjedna u sve dane osim petka, u terminima od 17-22 sata. Svima onima koji bi željeli trenirati u Crobranu, a ne mogu zbog podnevnih i večernjih satnica iz udruge poručuju da uskoro kreću s prijepodnevnim treninzima. Također, pozivaju građane da sve važnije informacije potraže na njihovim stranicama na društvenim mrežama.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email