COOLTURNO LJETO – 2. TJEDAN Malo edukacije pa malo zabave…dođite!  

COOLTURNO LJETO – 2. TJEDAN  Malo edukacije pa malo zabave…dođite!  

Bogat ljetni program za djecu „Coolturno ljeto 2019.“, koji tijekom srpnja u zajedničkoj organizaciji provode pakrački Gradski muzej, Gradska knjižnica i i Osnovna glazbena škola, ulazi u svoj drugi tjedan koji će biti će itekako sadržajan. Otvaraio ga je Hrvoje Šebić odlično posjećenom prijepodnevnom radionicom Zootrop animacija. Nastavak slijedi u večernjim satima, točnije u 19 sati u istom prostoru kad je predviđena radionica Stanislave Dezan Boc, Boc upomoć kroz koju će djecu podučiti kako se izrađuju prirodni repelenti, odnosno zaštita protiv uboda dosadnih insekata.

U knjižnici će biti živo i u utorak kad je s početkom u 11 sati na rasporedu Lov na priču – priča s radionicom za najmlađe te Micro-bit Boson – radionica koju će voditi Krešimir Hihlik.

Za srijedu u 11 sati je predviđena filmska projekcija, a coolturni tjedan završava u četvrtak kad se program iz knjižnice seli u dvorište kurije Janković i gradskog muzeja gdje će s početkom u 18 sati biti organiziran program Igrajmo se. U sklopu njega djeca će upoznati i zaigrati neke stare, već zaboravljene igre, a moći će razgledati i postav izložbe „100 godina Hajduka“.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email