BRIDGE  KLUB PAKRAC: Do sada najmasovnije briđ natjecanje u Pakracu

BRIDGE  KLUB PAKRAC: Do sada najmasovnije briđ natjecanje u Pakracu

Čak 12 parova iz Pakraca, Siska i Banja  Luke nastupilo je na 10. bridge kupu „Za banovac Grada Pakraca“, prvom s međunarodnim karakterom,  što je održan 18. veljače u prostorijama pakračkog bridge kluba u Bolničkoj ulici pri čemu su pakrački igrači ostvarili vrlo dobre rezultate.

Pobijedila je pakračko-sisačka kombinacija Vjekoslav Šuperina i Alen Pahić ispred pakračkog para Valentin Senci i Damir Rendić što je vrlo lijep uspjeh za Rendića kojem je to tek drugi službeni turnir. Od ostalih Pakračana Darko Baronica i Ivan Švajghart su bili sedmi, a Goran Nikles i Branko Đaniš dvanaesti.

U skladu s dosadašnjom tradicijom pobjednici su nagrađeni brončanim replikama povijesnog banovca po kojem turnir i nosi ime, te staklenim plaketama, a osvojili su i bodove za službenu  hrvatsku rang listu. Na njoj je Vjekoslav Šuperina trenutno 332. No taj rezultat je zbog udaljenosti službenih natjecanja i rijetkog nastupanja nerealan i sigurno je riječ o igraču iz najboljih šezdesetak hrvatskih briđista što pokazuje i činjenica da u paru sa Sencijem ove godine igrajući za Bridge klub „Sisak“ se natječu i u 1. hrvatskoj ligi.

Poslije Siska Pakrac je najveći centar bridga u Hrvatskoj istočno od Zagreba, a članovi kluba žele ga i dalje omasoviti te pozivaju zainteresirane da se uključe u besplatni početni tečaj bridga koji će započeti u ožujku. Informacije i prijave na brojeva mobitela  098 752 292 (Šuperina) ili 091 421 1002  (Senci).

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email