BOŽIĆNI SAJAM U PREKOPAKRI Božićni ugođaj za velike i male

BOŽIĆNI SAJAM U PREKOPAKRI Božićni ugođaj za velike i male

U Prekopakri na središnjem trgu ispred područne škole i dječjeg vrtića, danas se održao Božićni sajam kojeg su i ove godine organizirale članice udruge „Hrvatska žena“ iz Prekopakre tijekom kojeg je najmlađe posjetio i darivao Djed Božićnjak.

U izložbenom dijelu sajma postavljeni su šaroliki štandovi puni suvenira, ukrasa i slastica u ponudi lokalnih udruga, ustanova i OPG-ova, a za okrjepu su se pobrinule i vrijedne ruke članica prekopakranske udruge žena.

Božićnim programom posjetitelje su počastili  najmlađi stanovnici Prekopakre iz područnog vrtića ”Maslačak” uz božićne pjesme i prigodni igrokaz, a djeci i svima prisutnima nadolazeće blagdane čestitale su gradonačelnica Anamarija Blažević i Dubravka Laučan, predsjednica udruge „Hrvatska žena „Prekopakra“.

Ovu prigodu predbožićnog darivanja iskoristili su i članovi Motokluba „Plavi vitezovi-Croatia I“ kojeg čine policajci s područja Pakraca, Daruvara, Siska, Ivanić Grada, Grubišnog Polja, Slavonskog Broda i Zagreba organiziravši još jednu u nizu humanitarnih aktivnosti. Na početku programa predsjednik motokluba Željko Nemet uručio je Višnji Klobučar, ravnateljici Dječjeg vrtića „Maslačak“, kino projektor koji je namijenjen mališanima područnog vrtića Prekopakra.

Nakon toga na scenu je stupio Djed Božićnjak koji je kratki program pratio s velikom pažnjom, te je svoj djeci Prekopakre podijelio darove.

FOTOGALERIJA

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone