BOLNICA PAKRAC Predstavili se kolegama u Zagrebu

BOLNICA PAKRAC Predstavili se kolegama u Zagrebu
  1. Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana u suradnji s Gradom Pakracom danas sudjeluje na „Danima zdravstvenih karijera u RH“ u prostorima Škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ u Zagrebu.
    Izaslanstvo na čelu s glavnom sestrom bolnice Đurđicom Stokić i dogradonačelnikom Marijanom Šircem kroz promotivne materijale predstavili su povijest i rad Bolnice, njezine potrebe za zdravstvenim kadrom s naglaskom na sada otvorene natječaje za više liječnika specijalizanta i četiri liječnika specijalista. Grad Pakrac je predstavio svoje mjere kojima se potiče zapošljavanje i ostanak doktora medicine u zdravstvenim ustanovama na području Pakraca.
    Nakon prošlogodišnje vrlo uspješno organizirane konferencije “Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj” Centar za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu želi i ove godine zdravstvene djelatnike ohrabriti na ostanak u Hrvatskoj, a sve dionike zdravstvenog sustava potaknuti na konstruktivan dijalog kako bi zdravstvenim djelatnicima vratili vjeru u sustav, perspektivu za ostanak u Hrvatskoj i osigurali kvalitetnu zdravstvenu zaštitu za krajnje korisnike – pacijente, kaže u svom priopćenju organizator.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email