BLAGDANSKE AKTIVNOSTI Sv. Nikola darivao učenike i vrtićarce

BLAGDANSKE AKTIVNOSTI Sv. Nikola darivao učenike i vrtićarce

Ako je noćas nekome čizmica slučajno ostala prazna ili je za sv. Nikolu dobio tek šibu, ovaj dječji zaštitnik osobno je danas, barem djelomično, popravio štetu. Prijepodne je sv. Nikola posjetio učenike OŠ braće Radić i mališane Dječjeg vrtića Maslačak iz Pakraca na njihovom radnom mjestu i tom ih prilikom skromno darivao. Jest da je u pitanju bio tek bombončić, no iznenadni susret, zajednička fotografija pa pitanje ili dva također nešto vrijede. Vrtićarci s Kalvarije i iz Pakraca su susret dodatno obogatili prigodnim pjesmicama i plesom, a na upit sv. Nikole je l’ je netko od njih umjesto pune čizmice pronašao šibu nisu se željeli izjašnjavati.
Današnji dan cijeli je u znaku sv. Nikole pa je posjet školi i vrtiću svojevrsna najava za večernja događanja koje počinju podjelom darova u crkvi UBDM u Pakracu koje počinje u 17 sati te večernjim koncertom učenika OGŠ Pakrac sat kasnije.

FOTOGALERIJA

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone