BICIKLIJADA 2020: Vozilo 84 sudionika

BICIKLIJADA 2020: Vozilo 84 sudionika

Ugodnih dvadesetak celzijusa koji su jučer poslijepodne grijali Pakrac i Lipik privukli su 84 biciklista rekreativaca na jedinu neotkazanu manifestaciju ovog vikenda, tradicionalnu pakračko-lipičku biciklijadu koju svake godine organiziraju turističke zajednice Pakraca i Lipika te Grad Pakrac. Okupljanje sudionika bilo je na pakračkoj tržnici, gdje su zahvaljujući djelatnicima Policijske postaje Pakrac, svi zainteresirani mogli besplatno registrirati svoje bicikle. Uz Pakračane i Lipičane, na biciklijadu su došli i rekreativci iz Bjelovarsko-bilogorske županije.

Nakon vožnje gradskim ulicama, na rutu dugu 12 kilometara krenulo se poljskim putem uz Pakru prema Lipiku gdje su se kod bazena priključili lipički sudionici te je biciklistička kolona nastavila vožnju prema jezeru Raminac i dalje do Pakurnovca koji je bio cilj ovogodišnje biciklijade.

Uz prigodan program, okrjepu i nagradnu tombolu, nagrađeni su najmlađi i najstariji sudionici. Tako je najmlađa djevojčica bila 2,5-godišnja Vita Terranova, najmlađi dječak 3,5-godišnji Karlo Ljevar, dok je kao najstariji sudionik, ponovno kao i prošle godine, nagrađen Zlatko Bahnik (rođen 1952. godine).

FOTOGALERIJA

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email