3. HRL: LiPa poražena u Vinkovcima

3. HRL: LiPa poražena u Vinkovcima

U utakmici 16. kola 3. HRL rukometaši LiPe poraženi su u Vinkovcima od ekipe Privlake 29:28 (13:14). Poraz je to koji komplicira planove i ambicije naših rukometaša vezane za viši rang natjecanja, no nadu ne gube. Predstoje još dva kola do kraja prvenstva u kojima će Lipa do bodova probati doći preko RK Valpovke što će ujedno biti i posljednja odigrana utakmica, jer su posljednje kolo trebali igrati protiv Požege koja je napustila natjecanje.

LiPa je u Vinkovcima igrala oslabljena, nedostajali su ozljeđeni Bartoluzzi, Poliganović, Zerdin, Pleša i Nemeth, no uzrok poraza ipak bi pripisali nedostatku koncentracije i sigurnosti u prijelomnim trenucima utakmice. Osim odličnog početka i vodstva od 4:0, uzimajući u obzir nedostatak važnih igrača, sve ostalo ovaj put nije bilo vrijedno važnih bodova.

U Vinkovicma je LiPu nastupila u sastavu: Savi i Papušek na golu, Hihlik 4, Gamberger 5, Ružička 1, Pejić 1, Švasta, Šimala 1, Krucki, Lucić 6, Hlapović 10.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone