21. GODINU ZA REDOM Festival duhovne glazbe „Hodočašće u došašće“

21. GODINU ZA REDOM Festival duhovne glazbe „Hodočašće u došašće“

Festival duhovne glazbe “Hodočašće u došašće” koji se održava 21. godinu za redom, bit će upriličen 8. prosinca u pakračkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na kojem će, uz domaćine članove pakračkog župnog zbora Vita Nova, nastupiti još šest vokalno-instrumentalnih skupina.

Ovaj glazbeno-duhovni susret započet će svetom misom u 17,30 sati, a vjernici će prije mise u 17 sati imati prilike i za svetu ispovijed. Koncert je zakazan u 18,30 sati na kojem će vjernici moći uživati u duhovnoj glazbi, a koja je ujedno priprema vjernika za nadolazeći blagdan Božića.

Kao i ranijih godina, medijski pokrovitelj festivala “Hodočašće u došašće” je Hrvatski katolički radio, a organizator ovog duhovnog događaja je pakračka župa i glazbena skupina “Vita Nova” uz pokroviteljstvo Grada Pakraca.

I danas je ovaj glazbeno-duhovni susret dio pastoralnog programa za mlade Požeške biskupije, a prvi festival organiziran je 1998. godine.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone