2. PAKRAC OPEN – Prijave do 19. rujna

2. PAKRAC OPEN – Prijave do 19. rujna

2. Pakrac Open – teniski amaterski turnir bit će održan preko vikenda 21./ 22. rujna na pakračkim teniskim terenima. Organizator turnira je Teniski klub Mali most Pakrac u suradnji s Gradom Pakracom i SZGP. Prijave traju do 19. rujna (četvrtak) do 18 sati, a zaprimaju se na broj 099 417 3338 (Jure Rosić) ili na gmail [email protected] Kotizacija za nastup na turniru iznosi 100 kuna, igraču su garantirana minimalno 2 meča, a u kotizaciju je uključen obrok za svakog igrača oba dana. Za najbolje pojedince organizator je osigurao prigodne sportske nagrade.
Sustav natjecanja ovisi o broju prijavljenih igrača i bit će poznat po okončanju prijava, a objavljen dan kasnije na spomenutoj Facebook stranici.

Premijerni Pakrac Open osvojio Jure Rosić

Podsjetimo, prošle godine premijerni Pakrac Open odigran je za vikend 6. i 7. listopada, sudjelovala su 32 igrača, a nakon prvog odigranog kola formirana je pobjednička i utješna jakosna skupina u koju su svrstani pobjednici odnosno poraženi igrači iz tih susreta. Nakon klasičnog eliminacijskog sistema pobjednik glavnog turnira bio je Jure Rosić koji je u finalnom meču sa 6:3,7:5 bio bolji od Antonija Crnojevića iz Novske. U finalnom susretu u utješnom djelu Matić je s 9:2 bio bolji od domaćeg igrača Bahnika.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email