2. ODBOJKAŠKI TURNIR ZA DJEVOJČICE Pobjede Bjelovaru i Daruvaru, LiPa 5. u mini odbojci

2. ODBOJKAŠKI TURNIR ZA DJEVOJČICE Pobjede Bjelovaru i Daruvaru, LiPa 5. u mini odbojci

Odbojkašice Bjelovara u Mini te Daruvara u Maloj odbojci pobjednici su 2. prijateljskog turnira za mlađe kategorije djevojčica održanog 12. siječnja u pakračkoj sportskoj dvorani. Turnir se igrao u dvije kategorije, a okupio je 23 ekipe iz naše i okolnih županija. Svečano ga je otvorio Marijan Širac, dogradonačelnik Pakraca.

Mini odbojku (djevojčice rođene 2008. godine i mlađe) u subotu su najbolje igrale odbojkašice Bjelovara koje su zasluženo osvojile turnir, dok su se kvalitetom odmah do njih smjestile momčadi Daruvara 1 na drugom odnosno Valis Aurea iz Požege koja je osvojila treće mjesto. Pakračko-lipičke odbojkašice u ovom  uzrastu koji trenira Zvjezdana Kliček osvojile su odlično 5. mjesto, dok je druga njihova momčad završila kao 10. Osim spomenutih na turniru u konkurenciji 10 momčadi svoje predstavnike imala je i ekipa iz Siska koja je osvojila 4. mjesto.

Najboljom igračicom turnira mini odbojke proglašena je Matja Knežević iz pobjedničke ekipe Bjelovara.

KONAČAN POREDAK

MINI: 1. Bjelovar 2. Daruvar 1 3. Valis Aurea 1 4. Sisak 1 5. Li-Pa 1 6. Daruvar 2 7. Daruvar 3 8. Valis Aurea 2 9. Sisak 2 10. Li-Pa 2

Mali odbojkaški turnir (2006. i mlađe) nije ponudio veću razliku u koncentraciji kvalitete pa su prva četiri mjesta zauzele iste momčadi, ali s nešto drugačijom raspodjelom medalja. Najbolje u maloj-odbojci bile su Daruvarčanke, ispred Bjelovara i Valis Auree, dok je i ovdje Siščankama pripalo 4. mjesto. Naše djevojčice koje trenira Melita Tukara zauzele su 7. odnosno 11. mjesto u konkurenciji 13 ekipa. Za razliku od mini odbojke svoju su ekipu u ovom turniru imali i gosti iz Križevaca.

Najboljom igračicom turnira male odbojke proglašena je Lukrecija Jelić – Balta iz ekipe Bjelovara.

KONAČAN POREDAK

MALA: 1. Daruvar 2 Bjelovar 3 Valis Aurea 3 4 Sisak 2 5 Sisak 1 6 Križevci 7 Li-Pa 8 Daruvar 3 9 Daruvar 2 10 Valis Aurea 4 11 Li-Pa 2 12 Valis Aurea 5 13 Valis Aurea 6

Ovo je bio drugi prijateljski odbojkaški turnir ovakvog karaktera, a prvi je održan prošle godine prilikom osnivanja pakračkog-lipičkog kluba Volley Lipa koji se ove godine pokazao i kao uspješan organizator. Da bi bio na potrebnoj razini turnir su potpomogli i lokalni sponzori kojima se članovi OK Volley LiPa i ovim putem zahvaljuju.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email