KUGLANJE-LIGAŠKA NATJECANJA Pobjede Pakraca i Sloge

KUGLANJE-LIGAŠKA NATJECANJA Pobjede Pakraca i Sloge

 

Kuglači Pakraca u subotu su na svojoj kuglani u 3. kolu 1B HKL zabilježili prvu pobjedu; vrlo dobrim kuglanjem pobijeđena je KK Ciglenica iz Kutine sa 7:1 (3287:3135), novajlija, ali i do ovog kola vodeća momčad lige.

Najuvjerljiviji je bilo Davor Štor koji je nakon dva ranija osrednja rezultata u subotu srušio odličnih 596 čunjeva. Pobjedu su uz dobro kuglanje ostvarili i Antonio Juranović (560), mladi Domagoj Tušim (555), Gordan Špelić (541) i Zvonko Gnezda sa za njega još uvijek skromnih 538 srušenih čunjeva. Kugla nije u subotu išla jedino Roberta De Zana (497).

Davor Štor

Ovom pobjedom, prvom ove jeseni, kuglači Pakraca su se prebacili u sredinu tablice.

Ovog vikenda započeli su natjecanja i klubova 3. i 4. lige. U četvrtoj ligi dobar posao su napravili kuglači prekopakranske „Sloge“ koji su se s gostovanja u Požegi vratili s pobjedom protiv Hrasta od 5:3 (3011:2961).  U redovima Prekopakrana najbolji je bio ovoljetna prinova Ilija Turković stariji s 519 srušenih čunjeva.

U 3. HKL kuglači Lipika poraženi su u Sl. Brodu sa 7:1, a jedini bod Lipičanima je donio V. Slijepčević s 530 srušenih čunjeva što je ujedno bio i najbolji rezultat Lipičana. U ovoj ligi kuglači Slavonskog banovca i Papuka će međusobnu utakmicu prvog kola odigrati danas s početkom u 18 sati.

Radi međunarodnih natjecanja u domaćim prvenstvima kugle će mirovati naredna dva vikenda, a prvenstva se nastavljaju 12. listopada.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email