17. KONGRES ŽENSKOG PODUZETNIŠTVA Pakrac i službeno “Grad prijatelj ženskog poduzetništva”

17. KONGRES ŽENSKOG PODUZETNIŠTVA Pakrac i službeno “Grad prijatelj ženskog poduzetništva”

Grad prijatelj ženskog poduzetništva naziv je povelje dodijeljene Gradu Pakracu na Kongresu poduzetnica – najvećem okupljanju žena u biznisu jugoistočne Europe – održanom jučer u kongresnoj dvorani zagrebačkog City centra Plaza pred više od 600 uzvanika iz sfere poduzetništva. Pakrac je, uz Petrinju i Vukovar, jedan od tri ovogodišnja lauerata, a povelju je gradonačelnici Anamariji Blažević uručio njezin lipički kolega Vinko Kasana, jedan od prošlogodišnjih dobitnika iste. Sanela Dropulić, direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog, obraćajući se, obrazložila je nagradu te naglasila važnu ulogu Pakraca u poticanju ženskog, ali i poduzetništva u cjelini.

Podsjetila je tom prilikom da je 27. veljače u Pakracu održana prva od ukupno 12 edukacija koje imaju za cilj podizanje kompetencija postojećih poduzetnika, ali i postupno uvođenje potencijalno zainteresiranih osoba u svijet poduzetništva sve u cilju jačanja učinkovitosti na realnom tržištu.

U sklopu kongresa održan je i Poduzetnički sajam što su na najbolji način iskoristili poduzetnici/obrtnici iz Pakraca koji su se predstavili u društvu više od 70 izlagača. Svoje proizvode su na vizualnu izložbu i gastro kušnju ponudili Hotel Pakrac, Opg Rosman, Pivovara Slavonica, Slatki užitak i Voćko. Njima su se pridružili Davor Lepka, predsjednik Udruženja obrtnika Pakrac – Lipik, Gabrijela Sabo Seleši, voditeljica ureda TZ Pakrac te Ivana Orban i Vladimir Gazić, direktorica Poduzetničkog centra Pakrac, odnosno voditelj Poduzetničkog inkubatora Pakrac.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email