130 pakračkih maturanata oprostilo se od srednjoškolskih klupa

130 pakračkih maturanata oprostilo se od srednjoškolskih klupa

“Danas se rastajemo s još jednom generacijom maturanata koja je, kao i one prije njih, ostavila pečat u našoj školi i pridonijela njenom razvoju. Zato vam hvala vam što ste bili naši učenici, želim vam uspjeh na završnim ispitima, posebno u nastavku vašeg školovanja, sve najbolje u  budućem životu te da provedete ovaj dan u veselju i zabavi. Zahvaljujem se i profesorima i zaposlenicima naše škole, kao i roditeljima, na odličnoj suradnji”, tim se riječima danas ravnatelj Srednje škole Pakrac Dario Čilić u ime svih profesora oprostio od 130 maturanata koji su se okupili na prigodnom programu u Gradskoj sportskoj dvorani Pakrac.

2

Maturante su već tradicionalno poimenično prozvali njihovi razrednici darivavši ih simboličnim poklonima, a prigodnim govorom u ime svih maturanata, oprostili su se i učenici Ana Adžaga te Zvonimir Livančić. I ove godine izabrani su najbolji učenici u generaciji, tako je Sara Vujanić najbolja učenica po uspjehu, Maja Vrabec i Nikola Bjelajac najbolji sportaši dok je Maja Holubek proglašena najredovitijom učenicom s najmanje izostanaka.

“Kad nakon mature odahnete i mnogi iskrižate putove daleko od ovog grada, osvrnite se katkad u mislima na ovu školu s dušom. Ona će čuvati vaše tajne, muke, radosti kao i mnogim generacijama do sada. Na vašim novim stazama želimo vam što  manje dilema”, poželjela je maturantima i Anita Dašek, predagoginja pakračke srednje škole.

3

Maturanti će svoj oproštaj tijekom dana proslaviti u gradskim kafićima i na obližnjim izletištima.

VIDI FOTOGALERIJU

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email