13. TJEDAN PSIHOLOGIJE Predavanje i dječja radionica

13. TJEDAN PSIHOLOGIJE Predavanje i dječja radionica

Ovogodišnji Tjedan psihologije u Hrvatskoj bit će održan od 17. do 23. veljače, a pridružit će mu se i već tradicionalno pakračka gradska knjižnica. Knjižnica tako nastavlja dugogodišnju suradnju s Natašom Major, psihologinjom OŠ Braće Radića Pakrac, pa za ponedjeljak  s početkom u 17 sati pripremaju predavanje na temu: „Žene i muškarci: razvoj sličnosti i razlika“.

Dan kasnije, 18. veljače, s početkom u 16,30 sati  Matija Cesar, psihologinja u Centru za pružanje usluge u zajednici Lipik i Martina Zanetti Pleša, socijalna radnica u istoj ustanovi, pripremaju zanimljivu radionicu na temu: „Igre za razvoj socijalnih vještina“. Radionica je namijenjena djeci od 4. do 6. razreda.

Tjedan psihologije po prvi put je organiziran 2008. godine u sklopu obilježavanja 55. obljetnice Hrvatskog psihološkog društva, kad se velik broj psihologa odazvao i diljem Hrvatske, u suradnji s različitim ustanovama, pristupio organizaciji različitih aktivnosti kojima se pokazala širina uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice. Lani je u Pakracu, uz vrlo dobar odaziv slušača, tema uopćeno gledano bila naš utjecaj na tijek misli, a preklani darovitost.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email