OD 13. DO 15. RUJNA Pakrac domaćin međunarodnog kongresa psihijatara

OD 13. DO 15. RUJNA Pakrac domaćin međunarodnog kongresa psihijatara

 

Pakrac će biti domaćin 6. kongresa o prevenciji i rehabilitaciji u psihijatriji s međunarodnim sudjelovanjem, a koji će od 13. do 15. rujna biti održan u Hrvatskom domu dr. Franje Tuđmana, u organizaciji Zagrebačkog instituta za kulturu zdravlja.

Kongres na kojem se očekuju ugledni hrvatski i svjetski eksperti iz područja psihijatrije, ali i cjelokupne medicine, počinje danas u 16 sati svečanim otvaranjem te će se nastaviti stručnim predavanjima gdje će kroz tri dana svoja iskustva i znanja razmijeniti tridesetak stručnjaka predavača.

U sklopu kongresa danas je s početkom u 19,30 sati najavljeno i otvaranje izložbe „Mozak, um i umjetnost“ u Muzeju grada Pakraca nastaloj kao rezultat rada profesora psihijatara sa studentima Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Kako najavljuje organizator ovog kongresa, u Pakracu će u petak 14. rujna oko 18 sati, u starom dijelu pakračke bolnice, nekadašnje psihijatrije,  biti održana  predstava „Potrošeni snovi“ koju izvodi glumica Natalija Đorđević, a trebao bi između ostalih nazočiti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Kompletan program možete vidjeti  ovdje.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email