[LIVE 19,45 sati] 1. PAKRAC OPEN Poznati četvrtfinalisti turnira

[LIVE 19,45 sati] 1. PAKRAC OPEN Poznati četvrtfinalisti turnira

[DODANO 19,45]

Prvog dana turnira odigrani su kompletni susreta prvog kola te gotovo svi susreti osmine finala u pobjedničkoj skupini. Nakon mečeva 1. kola završnicu te plasman u pobjedničku skupinu, koja će u konačnosti dati i pobjednika turnira, izborili su J. Rosić, D. Perković, Begić, Hofman, Mašić, Lalić, Zerdin, D. Rosić, G. Perković, Anušić, Prohaska, Mimić, Crnojević, Štrbac, Trbara i Čevizović. Poraženi turnir nastavljaju u utješnoj skupini.

Do trenutka objave teksta, odigrana je većina susreta osmine finala u pobjedničkoj skupini, a četvrtfinalisti turnira su Begić (slavio protiv Hofmana u meču dana nakon tie-breka), Mašić je bio bolji od Lalića, D. Rosić od Zerdina, Anušić je izbacio favorita turnira (G. Perković predao kod vodstva 5:0 zbog ozljede), Mimić (bolji od Prohaske), Crnojević je pobijedio Štrbca, a Trbara je slavio nakon preokreta i visokog vodstva Čevizovića. Posljednjeg četvrtfinalista dat će susret J. Rosića i D. Perkovića.

Natjecanje se nastavlja sutra u 9 sati kad se naizmjenično igraju mečevi završnice u obje skupine. Svečano proglašenje pobjednika predviđeno je iza 17 sati.

11,45

Danas prijepopodne na teniskim terenima u Pakracu započeo je 1. Pakrac Open. 32 igrača tijekom dana odigrat će kompletne susrete 1. kola, kao i neke mečeve osmine finala, onoliko koliko to satnica bude dopustila. O kompletnim rezultatima prvih susreta izvijestit ćemo večeras, kao i sastav pobjedničke i utješne skupine te eventualne rezultate ostalih mečeva. Nastavak turnira predviđen je za nedjelju s početkom u 9 sati.
Podsjećamo, mečevi se igraju na 9 dobivenih gemova, a u slučaju rezultata 8:8 igrat će se tie-break. Na susretima nema sudaca, računa se na uobičajeno fair play ponašanje sudionika. Osim pakračkih i lipičkih tenisača koji su na ovom turniru i najbrojniji (25) na pakračkoj premijeri nastupaju i tenisači iz Požege, Novske i Siska.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email