10. TJEDAN PSIHOLOGIJE Održano prvo predavanje

10. TJEDAN PSIHOLOGIJE Održano prvo predavanje

Jučer je u Gradskoj knjižnici Pakrac s početkom u 17 sati održano prvo predavanje u sklopu obilježavanja 10. tjedna psihologije koji se već tradicionalno u Hrvatskoj obilježava tijekom veljače. Prvo od tri predviđena, pred dupke punom knjižnicom, održala je pakračka psihologinja Nataša Major, a tema je bila  „Ljutnja – treba li ju kontrolirati?“.

Ovaj odlično posjećen skup je potrajao oko sat vremena, a zanimljiv tematski osvrt Major je obogatila i demonstracijama raznih vježbi disanja i opuštanja. Nakon premijernog okupljanja, zadovoljni posjetitelji su se mogli dodatno educirati putem izloženih knjiga i kroz preporučen sadržaj doznati nešto više o uzrocima i načinu ponašanja pojedinca, te o tome na koji način ljudi doživljavaju svijet u kojem žive.

Već danas je na rasporedu druga tema. U gradskoj knjižnici s početkom u 19 sati Ivana Marin, magistrica psihologije iz Pakraca objasnit će nam kako je moguće „pročitati“ ljude, sve to kroz obradu teme „Kako (o)čitati ljude – Ekmanov pristup“.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email